Specialisaties

  • verliesbegeleiding bij ongewenste kinderloosheid
    De wens voor een kindje lijkt zo normaal. Maar als deze wens niet in vervulling wordt gebracht of de weg er naar toe erg moeilijk verloopt, geeft dit veel verdriet en onbegrip. Door aandacht en liefde te geven aan dit verlies kan er mogelijk met gebruik van diverse methodieken ook weer zicht geven op ontstane verlangens. De begeleiding kan individueel (of echtparen) of in de vorm van bijeenkomsten plaatsvinden.
  • verliesbegeleiding bij kanker en werk  
    Het proces van leven en werk met en na kanker is een ingrijpende periode. Tijdens de begeleiding ligt de focus op het behouden van en/of het terugkeren naar werk binnen de kaders van de wet Poortwachter. We besteden aandacht aan de rechten en de plichten, hoe ga ik om met mijn vermoeidheid en belastbaarheid en hoe krijg ik weer grip op mijn leven. Deze begeleiding vindt plaats vanuit www.stap.nu

 

  • verliesbegeleiding in de werkomgeving
    Verlies van een geliefde, gezondheid of ander verlies binnen een organisatie kunnen jouw baan raken en diepe impact achterlaten in je persoonlijke leven. Door inzicht te geven aan de impact en je eigen vermogen aan te wenden deze verandering te ondergaan kan begeleiding leiden tot nieuwe kansen en uitdagingen. De begeleiding kan individueel of in de vorm van bijeenkomsten plaatsvinden.